7. mar. 2022
Af Christinna Braun

Prinsesse Isabella skal konfirmeres: Disse kongelige er inviteret

Prinsesse Isabella med mor kronprinsesse Mary og de tre søskende prins Christian, prinsesse Josephine og prins Vincent. 
Prinsesse Isabella med mor kronprinsesse Mary og de tre søskende prins Christian, prinsesse Josephine og prins Vincent.
Foto: Jesper Sunesen
Der er kongelige på gæstelisten, når prinsesse Isabella skal konfirmeres til april.

I år er det prinsesse Isabellas tur til at være hovedperson, når hun den 30. april skal konfirmeres fra Fredensborg Slotskirke.

Kongehuset skriver i en pressemeddelelse, at konfirmationen finder sted klokken 12.00 ved kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen, og at der efterfølgende er fest for familie og venner.

Det er endnu ikke meldt ud, hvem der vil deltage i festen, men der er i hvert fald garanti for, at flere kongelige er inviteret til fejringen.

Det er kutyme, at konfirmandens faddere bliver inviteret til konfirmationen, og der er derfor i hvert fald to kongelige kvinder, der får en invitation til prinsesse Isabellas fest i april.

Både dronning Mathilde af Belgien og prinsesse Alexia af Grækenland og Danmark stod faddere, da prinsesse Isabella i 2007 blev døbt fra selvsamme kirke, som hun skal konfirmeres i.

Der er derfor garanti for, at dronning Mathilde og prinsesse Alexia får en invitation.

De øvrige faddere til prinsesse Isabella er kronprinsesse Marys australske veninde Nadine Johnston, veninden Malou Skeel samt kronprins Frederiks venner Peter Heering og Christian Buchwald.

Kronprins Frederik blev også konfirmeret fra Fredensborg Slotskirke. Se billederne fra 1981 i linket herunder.

Læs mere om: