Prinsesse Isabella var et hit i Nanortalik

Prinsesse Isabella i Grønland.

Prinsesse Isabella i Grønland.

Foto: Hanne Juul i Grønland
Kronprinsparrets ældste datter har gjort et fantastisk indtryk på grønlænderne. Også i Nanortalik var hun en populær prinsesse med masser af overskud.

Prinsesse Isabella er lige som de andre danske kongelige ufatteligt populær i Grønland. Alle virker begejstrede over prinsessens udadvendthed og hendes umiddelbare måde at optræde på, når hun møder grønlænderne.

I byen Nanortalik med omkring 1500 indbyggere var Isabella et kæmpehit, da hun efter at være gået i land fra Dannebrog lørdag eftermiddag gik hen og gav hånd til så mange lokale som muligt på kajen.

Den syvårige prinsesse virkede slet ikke genert, selv om hun stod overfor en masse helt nye ansigter.

Smilende prinsesse

Smilende og med masser af overskud sørgede hun for, at alle omkring hende fik en god oplevelse ved mødet med en lille prinsesse fra Danmark.

Også resten af det royale hold gjorde en god figur i Nanortalik i Sydvestgrønland, hvor der blandt andet var kaffemik, folkedans og en tur på frilandsmuseum på programmet.

Husk, at du kan følge med i den royale families rejse på BILLED-BLADETs Instagram-konto (kontoen hedder BILLEDBLADET). Du kan også følge os, når du søger på hashtaggene #bbgroenland og #billedbladet eller løbende se billederne på oversigten herunder (klik på billederne for at se dem større).

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden