Prinsesse Josephine hyldede verdens bedste klubkammerat

Prinsesse Josephine.

Prinsesse Josephine.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Danmarks og verdens bedste tennisspiller blandt herrejuniorerne, Holger Rune, blev hyldet af prinsesse Josephine og flere andre af hans klubkammerater i en helt særlig anledning.

Kronprinsparret og deres fire børn er meget fysisk aktive, og tennis er noget, hele familien spiller. Prinsesse Josephine, otte år, giver den gas med ketsjer og bold i klubben HIK i det nordlige København, og her er hun klubkammerat med Danmarks nye håb på herresiden, Holger Rune på 16 år.

Josephine og veninderne

For nylig vandt Holger Rune juniorernes sæsonfinale i Kina, og dermed røg han op som nummer 1 på verdensranglisten. Den præstation blev han hyldet for ved en festlig lejlighed i sin klub HIK. I den anledning lod han sig fotografere med et par unge fans. En af dem er prinsesse Josephine, som poserede sammen med et par jævnaldrende veninder og verdens bedste Holger i forbindelse med klubfesten.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dansk Tennisforbund lagde billedet op på Instagram med teksten: Holger Rune tager sig altid god tid til de yngre spillere i HIK-tennis. Også i dag hvor klubben var vært for en lille fejring af Holgers sejr i ITF Junior Finals og førstepladsen på verdensranglisten.

Isabella og Christian fejrede Holger

Tidligere på året vandt Holger Rune den store turnering French Open, og det blev også fejret i hans klub.

Ved den lejlighed var både prinsesse Isabella, prins Christian og kronprins Frederik med til sejrsfesten i klubhuset i Hellerup.

Prinsesse Isabella. 
Foto: Jesper Sunesen

Prinsesse Isabella. 

Isabella var på dagen i absolut topform, og efter at have lykønsket Holger Rune, løb hun ud på tennisbanerne for at træne sammen med sine mange jævnaldrende venner og vennder fra klubben.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden