Prinsesse Josephine og prins Vincent overraskede alle

Prinsesse Josephine og prins Vincent

Foto: Hanne Juul

På en herlig formiddag hyggede prinsesse Josephine og prins Vincent sig med et royalt pandabesøg i Københavns ZOO. Ingen vidste, at tvillingerne ville tage med deres mor, kronprinsesse Mary, på officiel opgave. Få alt om tvillingernes herlige besøg til ZOO i BILLED-BLADETs store påskenummer, der er på gaden tirsdag den 16. april 2019.

Onsdag, 17. april 2019 - af Ulrik Ulriksen

Som en helt perfekt optakt til den kongelige påskeferie hyggede prinsesse Josephine og prins Vincent sig sammen med deres mor, kronprinsesse Mary, i Københavns ZOO.

Det var en stor overraskelse for alle, at kronprinsesse Mary havde taget sine to yngste børn på otte år med til den officielle åbning af sæsonen 2019 i hovedstadens Zoologiske Have.

Prins Vincent gav interview

Både publikum og den fremmødte presse var begejstrede for at se prinsesse Josephine og prins Vincent, som var en dejlig overraskelse.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

I Zoologisk Have besøgte Josephine og Vincent sammen med Mary det nye panda-anlæg og fodrede de to nye pandaer Mao Sun og Xing Er.

Se de skønne billederne i BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary og prins Vincent gav efterfølgende et sødt interview, mens prinsesse Josephine helt betaget stod og kiggede ned i panda-anlægget til hunnen Mao Sun.

Få alt om tvillingernes herlige besøg i ZOO i BILLED-BLADETs store påskenummer, der traditionen tro også byder på Danmarks største og bedste TV-blad.

NB! BILLED-BLADET er på gaden allerede tirsdag den 16. april 2019!