Prinsesse Josephine og prins Vincent overraskede alle

Prinsesse Josephine og prins Vincent

Prinsesse Josephine og prins Vincent

Foto: Hanne Juul
På en herlig formiddag hyggede prinsesse Josephine og prins Vincent sig med et royalt pandabesøg i Københavns ZOO. Ingen vidste, at tvillingerne ville tage med deres mor, kronprinsesse Mary, på officiel opgave. Få alt om tvillingernes herlige besøg til ZOO i BILLED-BLADETs store påskenummer, der er på gaden tirsdag den 16. april 2019.

Som en helt perfekt optakt til den kongelige påskeferie hyggede prinsesse Josephine og prins Vincent sig sammen med deres mor, kronprinsesse Mary, i Københavns ZOO.

Det var en stor overraskelse for alle, at kronprinsesse Mary havde taget sine to yngste børn på otte år med til den officielle åbning af sæsonen 2019 i hovedstadens Zoologiske Have.

Prins Vincent gav interview

Både publikum og den fremmødte presse var begejstrede for at se prinsesse Josephine og prins Vincent, som var en dejlig overraskelse.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I Zoologisk Have besøgte Josephine og Vincent sammen med Mary det nye panda-anlæg og fodrede de to nye pandaer Mao Sun og Xing Er.

Se de skønne billederne i BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary og prins Vincent gav efterfølgende et sødt interview, mens prinsesse Josephine helt betaget stod og kiggede ned i panda-anlægget til hunnen Mao Sun.

Få alt om tvillingernes herlige besøg i ZOO i BILLED-BLADETs store påskenummer, der traditionen tro også byder på Danmarks største og bedste TV-blad.

NB! BILLED-BLADET er på gaden allerede tirsdag den 16. april 2019!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden