7. aug. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Josephine, prins Vincent og prinsesse Athena begynder i skole

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/skolestart-samlet.jpg
Foto: All Over Press
Tre kongelige børn er klar til at tage hul på livet som elever i 0. klasse. Kronprinsparrets tvillinger, prinsesse Josephine og prins Vincent, begynder på kommuneskole i Hellerup, mens prinsesse Marie og prins Joachims datter prinsesse Athena skal i 0. klasse på katolsk skole i Ordrup.

Kronprinsparrets to yngste børn prinsesse Josephine og prins Vincent, 6, skal begynde på Tranegårdskolen i Hellerup tirsdag den 15. august.

Det har kongehusets kommunikationsafdeling netop meldt ud. Dermed vil kronprinsparret have fire børn på kommuneskolen nord for København, hvor deres to ældste børn prins Christian, 11, og prinsesse Isabella, 10, snart tager hul på skolelivet som elever i henholdsvis 6. og 4. klasse.

Prinsesse Athena på Henriks skole

Et par dage før tvillingernes første skoledag er det faktisk 5-årige prinsesse Athenas tur til at begynde i 0. klasse.

SE VIDEO: Nu starter Vincent, Josephine og Athena i skole

Fredag den 11. august har Athena ifølge kongehusets kommunikationsafdeling første skoledag på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup, hvor hende storebror prins Henrik, 8, allerede er elev. Henrik skal i 2. klasse.

BILLED-BLADET dækker den kongelige skolestart

Pressen er inviteret til at komme og tage billeder af de stolte skolebørn på første dag, og BILLED-BLADET er selvfølgelig på pletten.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik stiller med deres børn Josephine og Vincent op til et lille skolepressemøde ved Frederik VII's Palæ på Amalienborg, mens prinsesse Marie og prins Joachim sammen med prinsesse Athena møder BILLED-BLADET og det øvrige pressekorps nær deres privatadresse i Klampenborg.

Læs mere om: