Søndag, 20. maj 2012 - af af Britta Bjerre, soendag.dk, Aller Media

Prinsesse Marie – En moden prinsesse

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I år er det 10 år siden, Marie og Joachim så hinanden første gang.

Prinsesse Marie og prins Joachim døber på søndag deres andet barn, og det er næsten på datoen fire år siden, de to giftede sig. Franske Marie er blevet dansk, bor i Møgeltønder og passer sin familie og sine prinsesse-pligter.

Hun var 31 år, da hun i oktober 2007 blev officielt præsenteret som prins Joachims forlovede. I dag er hun 36, mor til to. Der er 'noget' over hendes udstråling. Eller rettere der er kommet 'noget mere'. En slags modenhed, som ikke alene handler om at være blevet fem år ældre og have fået to børn, men måske nærmere er et billede på, hvordan det ser ud, når man finder sig selv i det liv, der ligger og kalder på én.

Mødtes for 10 år siden

Gift blev de den 24. maj 2008 i Møgeltønder Kirke. Men i år er det faktisk 10 år siden, Marie og Joachim så hinanden første gang.

Marie var single dengang. Joachim var gift. Hun var i et vadested i sit liv. Han var også i et slags vadested, hvis ellers man kan kalde et ægteskab, der senere skulle vise at krakelere, for dét. Der var ikke andet imellem dem til det jagtselskab end god kemi.

Men som Marie så smukt sagde det i det første store interview, parret gav efter forlovelsen:

- Det var næsten som et tegn, eller i hvert fald som et meget besynderligt tilfælde, at vi skulle mødes i den periode. Hvordan skulle man ellers synes andet?

Først da Joachim et par år senere er på vej ud af sit ægteskab, genoptager han kontakten med Marie. Resten af historien er den velkendte: Et dansk par på ferie i Avignon i Frankrig spottede prins Joachim, der stod ret så tæt sammen med en køn brunette. Parret knipsede med kameraet og sendte billedet hjem til Se og Hør.

Hvordan Marie vælger at blive brugt og at bruge sig selv fremover skal blive spændende at følge.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden