Torsdag, 27. april 2023 — af Christinna Braun

Prinsesse Marie er blevet udnævnt: Har fået ny titel

Prinsesse Marie og datteren prinsesse Athena.
Prinsesse Marie og datteren prinsesse Athena.
Foto: Hanne Juul
Danmarks prinsesse Marie har torsdag fået ny titel.

Torsdag delte det danske kongehus en række nye billeder af en smilende prinsesse Marie. Årsagen er den 47-årige prinsesses nye titel.

Prinsesse Marie er nemlig blevet udnævnt til sektionsleder à la suite i Beredskabsstyrelsen.

Det skriver det danske kongehus på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her skriver kongehuset, at prinsesse Marie har fået den nye titel i forlængelse af sin deltagelse i Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse.

”Tidligere i dag blev Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie udnævnt til sektionsleder à la suite i Beredskabsstyrelsen.

Det skete i forlængelse af, at Prinsessen havde deltaget i Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse, hvor blandt andet en redningsøvelse med udgangspunkt i en naturgaseksplosion var på programmet.

Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse giver kompetence til at lede alle typer af indsatser på et skadested. Uddannelsen består af en beredskabsfaglig del og derefter en tværfaglig del, hvor der også deltager ledere fra politiet og sundhedsberedskabet.

Prinsessens engagement i Beredskabsstyrelsen går tilbage til 2011, hvor Hendes Kongelige Højhed gennemførte en operativ introduktionsuddannelse. Siden har Prinsessen gjort frivillig tjeneste som projektmedarbejder inden for forebyggelsesområdet og deltaget i øvelser, møder og kurser samt besøgt Beredskabsstyrelsens enheder og samarbejdspartnere,”
skriver kongehuset på Instagram.

Se billederne herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden