Prinsesse Marie før stor debut: Sådan har jeg det

Se også:

Prinsesse Marie afslører få timer før sit livs første båltale ved Sankt Hans-festen i Skagen, hvordan det er at få en så central rolle ved det meget traditionsrige danske arrangement.

Det er en meget spændt prinsesse Marie, som torsdag aften for første gang i sit liv skal holde en båltale ved en Sankt Hans-fest i Skagen.

Det fortalte prinsessen til BILLED-BLADET, få timer før den store debut ved det traditionsrige danske arrangement.

Se videoen med en spændt prinsesse Marie før sin båltale i toppen af artiklen

Spændende dag

Prinsesse Marie svarede på spørgsmål efter at have deltaget i et internationalt symposium i Kulturhus Kappelborg i Skagen, arrangeret af det franske museum Musée Marmottan Monet sammen med Skagens Kunstmuseer. 

Her satte hun som særlig kulturrepræsentant i Frankrig sammen med omkring 40 mennesker fra forskellige museer og fonde fra ind- og udland samt kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen fokus på fremtidige samarbejder indenfor kunstverdenen mellem Danmark og Frankrig.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stor festaften

Prinsesse Marie ankom til Skagen torsdag, hvor hun nærstuderede imponerende mesterværker af P.S. Krøyer og Claude Monet i den prestigefulde udstilling "Krøyer og Paris" på Skagens Museum, der netop er opstået gennem et samarbejde mellem Skagens Kunstmuseer og det franske museum Musée Marmottan Monet. 

Prinsesse Marie skal holde den officielle båltale ved det traditionsrige Sankt Hans-arrangement på Skagen Sønderstrand klokken 21.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden