
Prinsesse Marie giver sin ærlige mening til kende: Derfor glæder det mig
Prinsesse Marie var som protektor æresgæst på den franske ambassade ved Kongens Nytorv til programlancering af madfestivalen Copenhagen Cooking Festival.
Prinsessen holdt åbningstale og fremhævede vigtigheden af gastronomi som en samlende kraft samt understregede festivalens fokus på bæredygtighed og madglæde.
– Det er mig en stor glæde at kunne være her i dag sammen med jer på den franske ambassade ved lanceringen af programmet for årets Copenhagen Cooking. Som festivalens protektor ser jeg med stor forventning frem til at følge denne unikke fejring, hvor kokke, madelskere og fagfolk fra hele verden samles, sagde prinsessen i indledningen af sin tale, og hun havde meget mere på hjerte.

Prinsesse Marie med noget på hjerte
– Kampen mod madspild og fokus på bæredygtighed er centrale temaer i den gastronomiske verden, og derfor glæder det mig, at Copenhagen Cooking i år sætter fokus på økologi og reduktion af madspild. Og det er ikke blot en hjertesag for mig personligt men også en afgørende nødvendighed for vores fælles fremtid. En mulighed for os alle til at tage ansvar for, hvordan vi producerer og forbruger vores mad, sagde prinsessen.
