Mandag, 19. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie glæder sig til fantastiske dage: Nikolai og Felix gør julen endnu bedre!

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
For prinsesse Marie og prins Joachim byder julen på noget helt ekstraordinært i de dejligste rammer.

Prins Joachim og prinsesse Marie vil sammen med deres børn, prins Henrik og prinsesse Athena, tage på en længe planlagt udlandsrejse hen over julen.

Prins Nikolai og prins Felix er også med på rejsen, der helt sikkert vil blive en familieoplevelse af de helt store.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det betyder altså, at prins Joachims del af familien holder jul langt væk fra Danmark, og dermed byder juleaften for Joachim og Marie samt Athena, Henrik, Felix og Nikolai på rammer, der med største sandsynlighed er helt ekstraordinære og spændende.

Prinsesse Marie ser frem til dejlige dage

Som nævnt i juleudmeldingen fra kongehusets kommunikationsafdeling har Joachim og Maries udlandsrejse været planlagt længe, og dermed er der med rette store forventninger til decemberturen.

Først og fremmest er det dog bare skønt for familien at være sammen ovenpå en travl og udfordrende tid, og prinsesse Marie glæder sig især over noget helt specielt.

– Nikolai og prins Felix er med i år, og det gør vores jul endnu bedre. Det bliver super hyggeligt, har prinsesse Marie tidligere på julemåneden sagt til BILLED-BLADET.

Lige så glad Marie er for Felix og Nikolai, lige så begejstrede er prins Joachims store sønner for prinsessen.

- Forholdet til Marie er fantastisk, lyder det fra prins Nikolai til BILLED-BLADET i et interview fra tidligere på året, og i den forbindelse fortæller Nikolai på sine og prins Felix’ vegne, at det også altid er skønt at være sammen med deres yngre søskende prins Henrik og prinsesse Athena.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden