29. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Prinsesse Marie holder aids-tale på søndag

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Som protektor for AIDS-Fondet er det prinsesse Marie, der i år holder hovedtalen ved julearrangementet i Trinitatis Kirke.

Når der en gang om året er julekoncert til støtte for AIDS-Fondet, skriver Fondet hver gang en tale, som læses op af forskellige mennesker rundt omkring i landet. I år har prinsesse Marie i kraft af sit hverv som protektor for AIDS-Fondet sagt ja til at holde talen, hvor hun blandt andet vil komme ind på, hvordan patienterne stadig er omgivet af mange fordomme trods fremgangen inden for aids-forskningen.

Arrangementet foregår på søndag kl. 16.00 i Trinitatis Kirken i København, hvor også to kendte danskere er blevet bedt om at vælge deres yndlingsjulesalme, som så vil blive sunget i kirken.

I år er det danseren Silas Holst og TV-værten Tine Gøtzsche, der har valgt henholdsvis "Silent Night" og "En rose så jeg skyde", skriver bt.dk. Og for Silas Holst bliver det formentligt en ekstra stor oplevelse. Det er nemlig ingen ringere end hans kæreste, skuespilleren Johannes Nymark, der skal synge "Silent Night" for de fremmødte i kirken.

Læs mere om: