Søndag, 2. december 2012 — af af Trine Larsen

Prinsesse Marie holdt aids-tale

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Arkivfoto: Birger Storm
Prinsesse Marie holdt dette års aids-tale, da hun deltog ved AIDS-Fondets årlige julekoncert i Trinitatis Kirke sent søndag eftermiddag.

Prinsesse Marie, der blev protektor for AIDS-Fondet sidste år i december, var med for første gang og havde altså samtidig lovet at holde talen, der var hendes første officielle tale som protektor for foreningen.

AIDS-Fondet skriver hvert år en tale, der bliver holdt af forskellige personligheder rundt om i landet i anledning af World aids-dagen 1. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Da prinsesse Marie læste talen, sagde hun til AIDS-Fondet, at den tale ville hun meget gerne holde, og hun gjorde det jo fremragende, roser Operasanger Jens Christian Wandt, der er initiativtager til julekoncerten, der har fundet sted i 16 år, og hvor alt overskud går til fordel for aids-ramte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Foruden Jens Christian Wandt og sopranen Monica Nørgård Stevns havde "Vild med dans"-danseren Silas Holst og TV-journalisten Tine Gøtzsche hver valgt en salme, som blev sunget i kirken, efter at de hver især havde begrundet valget. Silas valgte "Silent Night", mens Tines yndlingssalme er "En rose så jeg skyde".

Efter koncerten hilste prinsesse Marie på kunstnerne og takkede dem for en fantastisk og stemningsfuld koncert, der år efter år formår at blive et stadig større tilløbsstykke.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden