Onsdag, 14. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie med kæmpe ros: Det kan I være meget stolte af

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Foto: Hanne Juul
Der var stor royal ros fra prinsesse Marie, da hun besøgte Birkerød for at se nærmere på Beredskabsstyrelsens Hovedkvarter. I sin tale takkede prinsessen for styrelsens ekstraodinære indsats i forbindelse med krisesituationer.

Prinsesse Marie har netop været på besøg hos Beredskabsstyrelsen i hovedkvarteret i Birkerød.

Et af besøgets højdepunkter var prinsessens tale til medarbejderne i Beredskabsstyrelsen.

- Dette er mit første besøg hos jer i Beredskabsstyrelsen efter en lang periode, hvor covid-19 pandemien har tvunget os til at indfinde os i en ny hverdag, hver for sig. Jeg er derfor meget glad for at være tilbage, sagde prinsesse Marie, der havde meget mere på hjerte.

Prinsesse Marie roste beredskabsstyrelsen

- Jeg har i dag fået indsigt i de mange opgaver, nationalt som internationalt, som fylder jeres hverdag, ikke mindst jeres mange opgaver i forbindelse indsatsen i Ukraine. Siden den 24. februar 2022 har I gennemført mange forskelligartede humanitære indsatser i Ukraine – indledningsvist som nogle af de første, i det europæiske samarbejde, som leverede bidrag. Jeg kan forstå, at I indtil videre har bidraget til transport af mere end 4.800 tons nødhjælp til en værdi af mere end 230 millioner kroner. Det kan I godt være meget stolte af, kom det desuden fra Marie, der også fremhævede indsatsen under stormen “Malik” i januar og støtten til Fødevarestyrelsens opgaver i forbindelse med fugleinfluenza.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En dybfølt tak

Og så rundede prinsesse Marie talen af med en dybfølt tak.

- Et effektivt beredskab kræver, at alle bidrager, og at vi trækker på alle kræfter. En stor tak for jeres store professionalisme og engagement, tak til jer alle, både ansatte, frivillige og værnepligtige.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden