31. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie midt i svær tid: Jeg var ikke i tvivl

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
For prinsesse Marie har det en stor betydning at sende et budskab til alle om, at vi være taknemmelige for dem, der passer på Danmark.

I en svær tid med corona-udfordringer er det vigtigt, at vi i Danmark står sammen og er taknemmelige over, at særlige grupper i befolkningen gør en ekstraordinær indsats.

Prinsesse Marie med vigtigt budskab

Prinsesse Marie har sendt en hilsen til frivillige, værnepligtige, konstabler og medarbejdere i Beredskabsstyrelsen, og med den vil hun understrege, at det er et utroligt afgørende arbejde, der udføres i denne organisation.

Marie var ikke i tvivl

- Kære alle jer, der støtter op om kampen mod corona-virus. Da jeg i 2011 gennemførte min beredskabsfaglige introduktionsuddannelse, var jeg ikke i tvivl om, at beredskabsstyrelsen varetager en lang række udfordrende og vigtige opgaver rundt omkring i landet, siger prinsesse Marie i en særlig video-hilsen, og hun fortsætter.

Uventede udfordringer

- Da jeg tiltrådte som projektmedarbejder, var jeg heller ikke i tvivl om, hvilket omfattende arbejde, der ligger til grund for, at I og andre myndigheder kan passe på Danmark. I de seneste måneder har I haft store opgaver at løse. Opgaver med at bekæmpe en virus, som vi for kort tid siden endnu ikke kendte til, og som derfor har bragt helt uventede udfordringer med sig.

Takker for indsatsen

I sin videohilsen, som kan opleves på kongehusets sociale medier takker prinsessen for indsatsen rundt omkring i landet i forbindelse med den igangværende håndtering af corona-situationen.

Beredskabsstyrelsen er involveret i arbejdet med callcentre, testcentre og situationen med minkfarme, som har været hårdt ramt af corona-krisen.

Særlig projektmedarbejder

Som særlig projektmedarbejder har prinsesse Marie været knyttet til Beredskabsstyrelsen i Birkerød. Derudover gennemførte Prinsesse Marie i 2011 en beredskabsfaglig uddannelse.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET har vi nyt om kronprinsfamilien, der flytter fra Kancellihuset i Fredensborg, og så har prins Joachim og hans familie været en tur hjemme i Danmark.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb44-forsider_2.jpg

Læs mere om: