Søndag, 25. maj 2008 - af af Jan Bergman

Prinsesse Marie og Joachim: Lysshow, fyrværkeri og bryllupsrejse

Romantisk bryllup i Møgeltønder. Prins Joachim kører afsted med sin prinsesse i den gamle Bugatti.
Romantisk bryllup i Møgeltønder. Prins Joachim kører afsted med sin prinsesse i den gamle Bugatti.
Foto: Niels Henrik Dam
Kongeligt bryllup med festmiddag, lysshow, festfyrværkeri og bryllupsrejse

Det var ikke kun årets kongelige bryllup - med en solrig himmel, dannede Møgeltønder lørdag rammen om årets mest romantiske bryllup. Møgeltønder har nu fået en ny prinsesse.

Vinkede, jublede og råbte

Møgeltønder vinkede, jublede og råbte lykønskninger mod prins Joachim og prinsesse Marie, mens det nygifte par kørte gennem byens gader i den fornemme gamle Bugatti 41, med retning mod aftenens store bryllupsfest på Schackenborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forrygende bryllupsfest

Bryllupsfesten med middag, fortsatte på Schackenborg Slot, hvor de knap 300 prominente gæster, havde en forrygende aften i selskab med det nygifte kongelige par.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Aftenens overraskelse

Men selv den bedste fest får en ende og mod slutningen af dagens romantiske begivenhed, havde prins Joachim arrangeret en overraskelse for hele selskabet - Schackenborg blev indhyllet i et fantastisk lysshow efterfulgt af et brag af et festfyrværkeri på den smukke nattehimmel.

Bryllupsrejsen

Det nye ægtepar skal naturligvis også på bryllupsrejse. Som ved tidligere kongelige bryllupper, er det kutyme ikke at offentligere rejsens destination på forhånd. Dette er også tilfældet denne gang.

Meget tyder dog på, at prins Joachim og hans nye prinsesse har valgt en rolig start på deres nye tilværelse som mand og kone, og har derfor valgt at få en god nattesøvn på Schackenborg, inden turen går videre til en endnu ukendt destination på verdenskortet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden