Fredag, 11. marts 2016 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie og prins Joachim til børnefest i Legoland

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der bliver gang i den, når prinsesse Marie og Joachim kommer til Legoland for officielt at åbne Ninjago World, som er en perfekt legeplads for børn som prins Henrik og prinsesse Athena.
Når Legoland i Billund snart åbner dørene til sæsonen 2016, er der noget nyt og spændende at opleve for børn og forældre.   Ninjago World er et univers, hvor der bliver gang i den, og netop Ninjago World bliver officielt åbnet af prinsesse Marie og prins Joachim. 

 

Familiehygge i Billund

Det er ikke meldt officielt ud, om prinseparret har deres børn, prins Henrik, 6, og prinsesse Athena, 4, med til åbningen af Ninjago World, men mon ikke de to små er med deres forældre, når der sættes fokus på farverig familiehygge i Legoland 19. marts?

 

Hurtig som en ninja

I det nye Lego Ninjago World kan man udfordre sine ninja-færdigheder og blandt andet finde ud af, om man er smidig nok til at komme igennem en helt særlig Lego-labyrint. Der er også muligheder for at bruge kræfter ved en klatrevæg samt træne hurtige Ninja-reaktioner.    Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!  

Dynamisk duo

Med al respekt for prinsesse Marie og prins Joachim er der nok en del mere ninja i deres børn Henrik og Athena, så man må håbe, at den unge, dynamiske duo får chancen for at vise deres værd i børneuniverset i Billunds berømte forlystelsespark. Der er med andre ord lagt op til den ultimative royale Ninjago-familieoplevelse lørdag den 19. marts i Legoland.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden