Søndag, 31. juli 2016 - af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Marie og prins Joachim til kæmpe fest i São Paulo

Prinsesse Marie og prins Joachim i Brasilien.

Prinsesse Marie og prins Joachim i Brasilien.

Foto: Paulo S. Matheus
Dansk-Brasiliansk Handelskammer og den skandinaviske klub Nordlyset tog imod prinsesse Marie og prins Joachim med åbne arme i São Paulo. For de danske kongelige var det en festlig indledning på deres besøg i Brasilien.

Prins Joachim og prinsesse Marie er i Brasilien for at følge indledningen af De Olympiske Lege i Rio de Janeiro helt tæt på.

Inden turen gik til Rio, var prinsen og hans prinsesse dog en tur i São Paulo. Her deltog de fredag i en frokost i anledning af Den Skandinaviske Klub "Nordlysets" 125-års jubilæum.

Senere på dagen var Joachim og Marie til gallamiddag i anledning af Dansk-Brasiliansk Handelskammers 70-års jubilæum.

Fest og farver i Brasilien

Begge begivenheder viste med al tydelighed, at det er noget helt særligt at feste i Brasilien. Der var varme og smil overalt, hvor prinseparret kom frem i São Paulo.

Marie og Joachim blev især modtaget med åbne arme til jubilæumsfesten om eftermiddagen og om aftenen til den storslåede gallamiddag med Dansk-Brasiliansk Handelskammer som værter og med Generalkonsul Jens Olesen i en fremtrædende rolle.

LÆS MERE: Prinsesse Marie får nyt job

Mødes med kronprinsparret i Rio

Prinsesse Marie og prins Joachim har tidligere været i Brasilien, og også i 2010 var de blandt andet i São Paulo for at besøge den skandinaviske kirke. 

Fra São Paulo går turen for prinsesse Marie og prins Joachim videre til Rio de Janeiro, hvor de skal mødes med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Den kongelige kvartet vil i anledning af OL deltage i et par begivenheder i Rio, først og fremmest Legenes åbningsceremoni, hvorefter de skal ud for at se de danske atleter i kamp for medaljer. 

Prins Joachim, prinsesse Marie og Jens Olesen.

Prins Joachim, prinsesse Marie og Jens Olesen.

Foto: Dansk-Brasiliansk Handelskammer/Paulo S. Matheus

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden