Prinsesse Marie og Susse Wold til skøn julekoncert

Susse Wold og prinsesse Marie

Susse Wold og prinsesse Marie

Foto: Lars H. Laursen
I Trinitatis Kirke var der smuk musik på programmet, da Aids Fondet bød på julekoncert. Prinsesse Marie og Susse Wold nød hinandens selskab og julekoncerten.

Et af julens højdepunkter for prinsesse Marie er Aids Fondets julekoncert, som søndag eftermiddag blev afviklet i Trinitatis Kirke midt i København.

Prinsessen ankom i fornem stil til kirken, hvor hun blev modtaget af præsident i Aids Fondet Susse Wold, fondets direktør Klaus Legau, operasanger og konferencier Jens-Christian Wandt samt blomsterpigen Ellen Knirke Schelde-Fogedby. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sad sammen med ambassadøren

Inde i kirken satte Marie sig ved siden af USA’s ambassadør Rufus Gifford. Blandt de øvrige gæster var Frankrigs ambassadør Francois Zimeray.

Gifford og Zimeray holdt taler, og også Susse Wold leverede en stærk tale, hvor hun blandt andet udtrykte håb for den del af verden, hvor medicin mod hiv-virus stort set ikke ikke er tilgængelig for en eneste patient.

Jens-Christian sang som en drøm

Det musikalske sørgede Jens-Christians Wandt og Louise Fribo for.

”White Christmas” sunget af Wandt var blandt andet på repertoiret, så julestemningen var helt i top.

Efter koncerten var det en særdeles glad og tilfreds prinsesse Marie, der takkede alle for deres indsats og hilste særlig varmt på julekoncertens stjerner.

Marie fik også en god og lang snak med Susse Wold.

LÆS MERE: Prinsesse Marie og kronprinsesse Mary i ens design

Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden