Torsdag, 17. september 2020 - af Marianne Singer

Prinsesse Marie overrasker: Vender hjem til Danmark

Prinsesse Marie. 
Prinsesse Marie. 
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Marie overrasker ved at vende hjem til Danmark sidst i september i forbindelse med flere kongelige opgaver.

Prinsesse Marie rejste kort efter sin søn, prins Henriks 11-års fødselsdag den 4. maj tilbage til Frankrig, efter at have tilbragt knap syv uger i Danmark under coronakrisen sammen med prins Joachim og parrets børn.

Men nu er hun på vej hjem til Danmark igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fokus på mærkesager

Ifølge den kongelige kalender har prinsesse Marie flere kongelige opgaver med fokus på hendes mærkesager sidst i september. 

Første opgave er tirsdag den 29. september, hvor prinsesse Marie om morgenen klokken 9.00 deltager i åbningsarrangementet i forbindelse med lanceringen af Danmarks nationale madspildsdag i København.

Travl dag

Samme dag klokken 15.00 åbner prinsesse Marie som protektor for Folkekirkens Nødhjælps organisationens nye Wefood butik i boligområdet Tingbjerg i Brønshøj.

Og så får prinsesse Marie det bedste ud af den tid, hun har i Danmark, ved om aftenen at modtage den fornemme pris ”Stræberen 2020" fra organisationen De Samvirkende Købmænd i Axelborg i København.

På farten

Allerede næste dag er prinsesse Marie på farten igen og skal klokken 10.00 som protektor deltage i Folkekirkens Nødhjælps månedlige husmøde. 

Først engang venter der dog prinsesse Marie en kongelig opgave i Paris i morgen, fredag, hvor hun åbner udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise” på Petit Palais. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden