5. dec. 2018
Af Henrik Salling

Prinsesse Marie overvejer at tage Henrik og Athena med på rejse

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie afslørede til et julearrangement, at hun overvejer at tage de to mindste med på en rejse med Folkekirkens Nødhjælp. Men der skal dog nok lige gå et par år mere, siger prinsessen.

Som protektor for Folkekirkens Nødhjælp er prinsesse Marie selvskrevet, når Folkekirkens Nødhjælp holder deres årlige julearrangement.

Og i år fik hun lejlighed til at hilse på Annette Heick og Jesper Vollmer, som sammen med deres to drenge, Storm og Eliot, for nylig besøgte Malawi sammen med organisationen.

Børnene skal med

Fra scenen fortalte familien om deres oplevelser og prinsesse Marie er absolut ikke afvisende overfor, at hendes to børn, Henrik og Athena, også skal med på en tur.

- Jeg har selv tænkt over, at Henrik og Athena skal med på en tur. Faktisk har Henrik selv spurgt til det, sagde prinsesse Marie, som tidligere har rejst med Folkekirkens Nødhjælp i både Cambodia og Etiopien.

- Men der skal nok lige gå et par år mere. Athena skal lige være lidt ældre, sagde prinsessen.

Læs interviewet og se billederne med Annette Heick og Jesper Vollmer fra deres tur til Malawi i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 6. december.

Læs mere om: