13. feb. 2013
Af af Henrik Salling

Prinsesse Marie på skiferie: Dejligt at være tilbage

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie, prins Joachim og alle børnene på skiferie
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Humøret var højt, da prins Joachim og prinsesse Marie endnu en gang kunne samle den nærmeste familie på den årlige vinterferie til Schweiz.

Sneen havde i flere dage stået ned fra en grå himmel, og tågen havde omkranset Col de Bretaye som en tung dyne. Men da prins Joahim og prinsesse Marie - og resten af familien tidligere i dag stillede op til den (efterhånden) traditionsrige fotografering i anledning af vinterferien i Villars sur Ollon, brød solen igennem.

- Det er en god dag, vi har valgt, smilede prins Joachim.

Sidste år var vinterferien skrinlagt på grund af prinsesse Maries graviditet med prinsesse Athena. Så hele familien, og ikke mindst Marie, havde set frem til igen at kunne samles på bjerget, hvor hun kender hver en løjpe.

Prinsessen gik i sine unge år på kostskole i Villars, og hun har mange gange taget den lille togbane til toppen for at nyde den friske luft og motionen, som naturligt følger med skiløb. Også det sidste skud på stammen, prinsesse Athena, befandt sig godt i det kolde element, skønt solen var lidt skarp for de små, sarte øjne.

Heldigvis var hjælpen lige i nærheden i form af et par smarte solbriller. Hun holdt sig lige i nærheden af sin mor, mens de tre ældre brødre kastede sig rundt i det hvide element.

Læs mere om: