Mandag, 29. februar 2016 — af Marianne Singer

Prinsesse Marie serverede varm suppe

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie. 
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Køen var lang, da prinsesse Marie delte suppe ud ved Torvehallerne i København til fordel for verdens fattigste kvinder.

Prinsesse Marie har siden 2011 været en engageret protektor for Folkekirkens Nødhjælp.

Mandag middag var prinsesse Marie atter afsted for hjælpeorganisationen, da hun friskt mødte op ved Torvehallerne i indre København for at gøre opmærksom på Folkekirkens Nødhjælps årlige landsindsamling den 13. marts med temaet "DEL din tid med verdens fattigste kvinder". 

Og det var netop, hvad prinsesse Marie gjorde - delte tyve minutter af sin tid med kvinder fra den socialøkonomiske cateringvirksomhed "Send Flere Krydderier" for at sælge lækker græskarsuppe til fordel for verdens fattigste kvinder. Forinden havde Marie selv været i køkkenet og tilberede suppen sammen med kvinderne.

VIDEO: Mine børn skal spise op, siger prinsesse Marie

Prinsesse Marie gjorde suppen klar

Kemien mellem prinsesse Marie og de foretagsomme kvinder var i top, og der var både tid til snak og grin i boden ved Torvehallerne. 

Som et sammentømret team fandt prinsesse Marie og de andre bag disken hurtigt en god rytme med at gøre den fyldige vinterret klar til de mange fremmødte mennesker, der stod i en lang kø.  

De, som samtidig meldte sig som indsamler, fik suppen med gratis, ellers gik de 25 kroner, som suppen kostede til verdens fattigste kvinder.

Torvehallerne havde doneret råvarerne. 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden