2. nov. 2011
Af af Jan Bergman & Trine Larsen, Japan

Prinsesse Marie smuk gravid i Tokyo

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Krestine Havemann
BILLED-BLADETs udsendte hold i Japan fortæller om en veloplagt, smuk og gravid prinsesse Marie.

Prinsesse Marie og prins Joachim indledte deres besøg i den japanske hovedstad Tokyo onsdag, og for Marie blev det til et spændende kig ind i dansk erhvervslivs formåen i den japanske storby.

Prinsessen kom på besøg i en af hovedstadens eksklusive bydele, hvor turen gik til det enorme stormagasin, Isetan, hvor den danske smykkeproducent Pandora forsøger sig med en såkaldt pop-up forretning.

Her blev Marie vist rundt af Pandoras chef for Asien, Hans Hornemann, der sammen med de to smykkedesignere, Mads Trolle og Lee Anthony Gray, tog sig kærligt af den gravide prinsesse.

Prinsesse Marie var da også i højt humør og på ingen måde tynget af sin graviditet, og til trods for den lange flyrejse, virkede Marie heller ikke ramt af jetlag eller træthed på nogen måde, fortæller BILLED-BLADETs udsendte hold i Japan.

Mens Marie besøgte Pandora var prins Joachim andet steds i storbyen. Han besøgte et hospital for diabetes patienter.

Japanerne er yderst beæret over besøgte fra det danske kongehus, som er højt respekteret i landet. Blandt andet på grund af kronprins Frederiks besøg i juni, da landet forsøgte at rejse sig oven på den voldsomme naturkatastrofe der havde ramt Japan.

Japansk presse viser også prinsesse Marie og prins Joachim stor interesse, og parret stiller da også op til interview med japanske aviser.

BILLED-BLADETs udsendte hold i Japan følger prinsessen og prinsen og du kan følge med her på hjemmesiden og i BILLED-BLADET.

Læs mere om: