Lørdag, 24. september 2011 — af af Henrik Salling

Prinsesse Maries lille hemmelighed

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Birger Storm
Prinsesse Marie viste maven frem, da hun strålede ved åbningen af EAIE-konference.

- Det er min lille hemmelighed, svarede prinsesse Marie med et skævt smil, da hun for nylig var med til åbningen af EAIE - en europæisk konference om internationale uddannelser.

Hun er nu omkring fire en halv måned henne i sin anden graviditet, og spørgsmålet var, om prinsessen allerede nu kunne mærke liv i maven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så selv om hun forsøgte at bevare det som en hemmelighed, fik man en klar fornemmelse af, at Marie nu oplever en vis bevægelse fra det, der bliver til en kommende prins eller prinsesse.

Men i Bella Center handlede det om at studere i udlandet, og Marie har i høj grad stiftet bekendtskab med det at studere i udlandet. Derfor kunne hun holde en meget personlig tale til de mange internationale gæster, hvori hun berettede om sine erfaringer med emnet som en svær, men også som en spændende tid.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg var både nervøs og forventningsfuld. For hvordan vil jeg tilpasse mig livet på den nye skole, fortalte Marie, som i sin tid blev sendt på kostskole i Schweiz, nærmere betegnet på Collège Alpin International Beau Soleil i den lille bjergby Villars sur Ollons. Senere gik turen til Boston og New York, hvor Marie studerede på universitet.

- Jeg er glad for, at jeg har studeret i udlandet. Jeg var bange for at skulle undvære mine venner og familie, men i dag fortryder jeg ikke. At møde så mange forskellige mennesker har beriget mit liv, sagde prinsessen, som siden hun kom til Danmark, har bemærket, at uanset hvor hun tager hen i verden, så møder hun altid nogle danskere.
Hendes søn vil helt sikkert følge sin mor og fars eksempel. Allerede nu er han tosproget i dansk og fransk.

- Jeg taler kun fransk til ham, og min mand taler kun dansk til ham, afslørede prinsessen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden