28. jan. 2021
Af Trine Larsen

Prinsesse Maries nye hobby

Prinsesse Marie.
Prinsesse Marie.
Arkivfoto: Hanne Juul
Prinsesse Marie har under lockdown i Paris fået en ny hobby, som prinsessen er rigtig dygtig til. Det kunne man se sidste søndag, da prinsesse Maries datter, prinsesse Athena fyldte 9 år.

Corona-pandemien begrænser næsten alle, også den kongelige familie. Og især prins Joachim og prinsesse Marie, der bor i Paris, hvor der er udgangsforbud i aften- og nattetimerne.

Men den giver også nye strenge at spille på, hvilket var tydeligt, da prins Joachim og prinsesse Maries datter, prinsesse Athena søndag fyldte ni år.

For i den anledning var der taget nye, fantastisk søde billeder af fødselaren, og hvor det normalt er en opgave for kongehusets tilknyttede fotografer, var fotografen bag de flotte billeder, prinsesse Marie.

Prinsesse Marie har således fået en ny hobby, som prinsessen er rigtig god til, for billederne af fødselaren var ikke kun super-søde, men også med et helt specielt dejligt samspil mellem fotografen og fødselaren.

Prinsesse Marie har bl.a. på arbejds-rejser ofte tage billeder, så hun kan genkalde sig situationen eller fortælle prins Joachim og børnene om sine oplevelser. Og det er måske derfra, prinsessen har udviklet sine fotografiske evner, for fødselsdagsbillederne af prinsesse Athena er i en klasse for sig.

Billederne kan ses i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik.jpg
BILLED-BLADET nr. 4. På gaden d. 28. januar.

Læs mere om: