9. aug. 2013
Af af Trine Larsen

Prinsesse Maries nye stil

Prinsesse Marie med ny frisure - nyt hår - ny stil
Prinsesse Marie til modeuge med fint nyt hår.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prinsesse Marie har taget modeugen helt alvorligt og benyttet anledningen til, at få sig et nyt look – en helt ny frisk og anderledes flot frisure.

Prinsessen har siden hun kom til Danmark og blev gift med prins Joachim i maj 2008 haft stort set den samme frisure. Men nu skulle der tilsyneladende ske noget nyt.

Maries lange tykke hår, der oftest hænger løst, er blevet klippet, og ved den lejlighed er der blevet klippet adskillige centimeter af prinsessens lokker.

Det er prinsesse Maries faste frisør og stylist, Dennis Knudsen, der har stået for prinsessens nye, flotte og meget moderne look.

Det bekræfter Dennis Knudsen, men ønsker ikke at udtale sig yderligere om prinsessens nye hår og stil.

- Jeg har ingen kommentarer, men kan dog bekræfte, at det er mig, der har klippet prinsessen, siger Dennis Knudsen, der heller ikke ønsker at fortælle, hvornår det er sket og på hvilken foranledning.

Prinsesse Marie viste det nye sexede look, da hun mødte op til modeshow hos Designers Remix og der var det tydeligt, at prinsessens skulderlange hår var klippet i etager, så der var mere bevægelse i frisuren, men der er formentlig ikke klippet mere af, end at det sagtens kan sættes op i en større frisure, når det kræves f.eks. i galla-sammenhæng, hvor prinsessen også skal bære diadem.

Prinsesse Maries nye frisure minder meget om sangerinden Medinas nye look, der også er lidt 80’er inspireret og fuldstændig i tred med tidens tendenser og mode.

Læs mere om: