Søndag, 2. januar 2011 - af af Ken Richter

Prinsesse Maries største ønske: Jeg vil have et barn mere

Prinsesse Marie og prins Henrik

Prinsesse Marie og prins Henrik

Foto: Alex Tran
Lille prins Henrik kan se frem til snart at blive storebror – Marie vil have et barn mere.

Marie elsker at være mor, og hvis det står til prinsessen, skal lille prins Henrik være storebror inden længe. I et interview med Jydske Vestkysten taler Marie ud om drømmen om et barn mere, om hvordan Mary og dronningen hjælper hende og om familiens flytteplaner.

Siden prinsesse Marie for godt to et halvt år siden blev dansk prinsesse ved at gifte sig med prins Joachim, er der sket store omvæltninger i hendes liv. Den største forandring er dog rollen som mor.

- Det er den største forskel i livet, man kan opleve. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden min lille dreng. Han betyder, at jeg ikke længere har fokus på mig selv, og i dag tænker jeg først og fremmest på min mand og vores søn. Familien er min store drøm.

I et interview med Jydske Vestkysten gør prinsesse Marie en slags status over sit liv, efter hun 24. maj 2008 i Møgeltønder Kirke giftede sig med prins Joachim. På rekordtid har den smukke kvinde omstillet sig fra et liv som almindelig franskmand til en ophøjet status som dansk prinsesse.

- Jeg keder mig aldrig! Det har jeg ikke tid til. Jeg har alt for mange interesser, og jeg har det dejligt med mit lille barn. Han er meget nysgerrig, og med sådan en størrelse keder man sig aldrig. Ansvaret er meget stort. Forældre skal hele tiden tænke på alt, og som mor er der ikke noget, der hedder en dårlig dag, siger prinsessen, der gerne vil være mor til endnu et barn. Foruden sin egen Henrik har prinsesse Marie også et nært forhold til sin mands to drenge, prinserne Nikolai og Felix.

- Vi har tre drenge, men jeg vil gerne være mor til endnu et barn. Henrik skal have en lillebror eller en lillesøster, hvis mit ønske skal gå i opfyldelse, afslører prinsesse Marie om sine drømme i Jydske Vestkysten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden