17. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Nathalie og Fabienne kæmpede flot

Prinsesse Nathalie på Fabienne ved Odense Horse Show
Prinsesse Nathalie på Fabienne ved Odense Horse Show
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Mor, prinsesse Benedikte, var godt tilfreds med prinsesse Nathalie og hesten Fabiennes præstation ved Odense Horse Show lørdag.

Prinsesse Nathalie og hendes hest Fabienne kæmpede flot ved dressurkonkurrencen under Odense Horse Show, som lørdag blev afviklet i i Odense Congress Center.

- Der var lige et enkelt hickup undervejs, men ellers er jeg godt tilfreds, sagde Nathalies mor, prinsesse Benedikte, til BILLED-BLADET efter turen på banen.

Prinsesse Nathalie: OL bliver svært

Det er ingen hemmelighed, at Nathalies hest Fabienne ikke er på et ligeså højt niveau som prinsessens gamle stjernehest Digby. Nathalie er dog en sand fighter og tror på, at hun nok igen en dag skal få muligheden for at nå de topplaceringer, hun var vant til for år tilbage med Digby, som hun blandt andet var til OL med i både 2008 og 2012.

- Det bliver nok svært at blive kvalificeret til OL i Rio de Janeiro næste år, men vi kæmper videre og giver ikke op, lød det fra prinsesse Nathalie, hvis hestesportsinteresserede mor prinsesse Benedikte var på tilskuerpladserne i Odense Congress Center.

Læs også: Prinsesse Nathalie fortæller om sin elskede Digby

Læs mere om: