Onsdag, 4. januar 2017 - af Marianne Singer

Prinsesse Nathalie overtager topstilling

Prinsesse Nathalie

Prinsesse Nathalie

Foto: Martin Høien
Efter at have været en aktiv og prisvindende rytter igennem 15 år overtager prinsesse Nathalie nu jobbet som landstræner for det danske dressurlandshold.

Gennem 15 år har prinsesse Benediktes datter prinsesse Nathalie været international toprytter og blandt andet repræsenteret Danmark ved tre Verdensmesterskaber samt to Olympiske Lege, hvor det blev til holdbronze i 2008 i Hongkong.

Og nu venter endnu en spændende udfordring for prinsesse Nathalie. 

VIDEO: Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie i Wien

Prinsesse Nathalie har været træner før

Dansk Ride Forbund fortæller i en pressemeddelelse, at prinsesse Nathalie skal være ny landstræner for det danske dressurlandshold.

Prinsesse Nathalie, der har har øvelse som træner for talentfulde ryttere i England, Australien og Danmark, overtager posten efter tyske Rudolf Zeilinger, der stopper efter 19 år.

En spændende udfordring

- Jeg glæder mig rigtig meget til at påtage mig opgaven som landstræner. Det er en helt ny og spændende udfordring, som betyder meget for mig. Jeg håber, at jeg sammen med rytterne kan forme et stærkt hold for fremtiden og fortsætte den gode udvikling, som dansk dressur har gennemgået de seneste år, siger prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i meddelelsen.

Det første store mesterskab med prinsesse Nathalie som landstræner bliver EM i Gøteborg til august. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden