Prinsesse Nathalie: Støtte fra mor i en svær tid

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie. 

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie. 

Foto: Martin Høien
Prinsesse Benedikte har altid været en god støtte for sin datter prinsesse Nathalie, der lige nu er udfordret med skilsmissen fra Alexander Johannsmann.

Kongehuset bekræftede mandag, at prinsesse Nathalie, 47, er blevet skilt fra sin mand gennem 12 år, Alexander Johannsmann, 44. 

En udfordrende tid, hvor hun helt sikkert kan regne med støtte fra sin mor, prinsesse Benedikte, 78.

Bor tæt på hinanden

Prinsesse Benedikte bor ligesom sin yngste datter på Berleburg gods i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen - mens prinsesse Benedikte bor i huset Münze lige bag slottet, bor prinsesse Nathalie i en stor lejlighed i selve slotsbygningen. 

Dermed bor de meget tæt på hinanden og kan nemt spadsere over til hinanden til en god snak. 

Hjælper til

I hverdagen kommer prinsesse Benedikte uden tvivl også til at hjælpe til, når Nathalie er alene med børnene. 

Således fortæller Nathalie i biografien "Benedikte - en kongelig prinsesse" af Anne Sofie Kragh fra 2019, at hendes mor gerne henter hendes børn, Konstantin, 12, og Louisa, 7, i skole og dengang også børnehave.

Prinsesse Benedikte med børnebørnene, Konstantin, 12, og Louisa, 7.
Foto: Hanne Juul

Prinsesse Benedikte med børnebørnene, Konstantin, 12, og Louisa, 7.

Det fortæller hun om i forbindelse med, at hun synes, at hendes mor er blevet "mere cool".

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fantastisk kærlig

"Det, der nok har medvirket mest til forandringen af min mor, er børnebørnene. Især da mine børn kom til, fordi vi bor lige ved siden af. Hun henter dem fra skole og børnehave, det ville have været utænkeligt tidligere." lyder det fra prinsesse Nathalie, der beskriver prinsesse Benedikte som "en fantastisk kærlig mormor for mine børn".

En stor glæde

Mor og datter deler den store glæde og passion for ridesport og heste, og senest hyggede prinsesse Benedikte sig til VM i ridesport i Herning sammen med prinsesse Nathalie.

Prinsesse Nathalie ved det store rideshow i anledning af prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag i 2019.
Foto: Birger Storm

Prinsesse Nathalie ved det store rideshow i anledning af prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag i 2019.

Prinsesse Benedikte som protektor og prinsesse Nathalie som personlig træner for Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachman Andersen fra det danske dressurlandshold, som vandt guld under VM. 

Interessen for ridesport har prinsesse Nathalie da også arvet fra sin mor. 

Mors fortjeneste

"Det er min mors fortjeneste, at jeg er blevet bidt af en gal hest. Da jeg var ti år gammel, tog hun mig med til europamesterskabet i dressur i Bernstorffsparken. Jeg kan huske, at jeg sad på tribunen og tænkte: "Det er det her, jeg vil bruge mit liv på". fortæller Nathalie også i biografien om prinsesse Benedikte. 

Omgivet af sin mor, sine børn og elskede heste hjemme på Berleburg Slot og travlt optaget af træningen med sine topryttere har prinsesse Nathalie masser at glæde sig over i en svær tid.  

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden