15. apr. 2017
Af Niels Burgos

Prinsesserne røber deres favorit TV-serier

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: All Over
TV-selskaberne elsker at lave TV-serier om de kongelige - og kærligheden er gengældt

Netop nu planlægger streaming-tjenesten Netflix en ny sæson af successerien "The Crown" om den britiske dronning Elizabeth - og hos konkurrenten HBO har man en serie om ægteskabet mellem prins Charles og prinsesse Diana i støbeskeen. TV-serier med kongelige historier har nemlig vist sig at være uhyre populære.

Men også de kongelige selv ser TV-serier. Således blev serien "Downton Abbey" først rigtig populær i USA, da hertuginde Catherine i et interview udtalte, at "hun så serien og elskede den". Derefter ville alle amerikanere se serien.

Da prins Charles og hertuginde Camilla i 2012 besøgte Danmark, ønskede de at få lov at besøge optagelserne til serien "Forbrydelsen", som de begge erklærede sig som fans af. Det blev til et herligt møde med bl.a. Sofie Gråbøl, der spiller seriens Sarah Lund.

https://imgix.billedbladet.dk/3.02388148.jpg
Sofie Gråbøl, hertuginde Camilla og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Matador er et hit hos Mary og Marie

Vores egen kronprinsesse Mary har på samme måde udtalt sig varmt og positivt om TV-serien "Matador". Og da prins Joachim og prinsesse Marie for nylig besøgte Korsbæk på Bakken, røbede prinsesse Marie, at "jeg lærte dansk ved at se "Matador"".

På den anden side af Nordsøen bør det næppe kunne overraske, at fjernbetjeningen ofte finder frem til serien "Suits", når prins Harry sætter sig i stolen for at se TV. Serien er et advokat-drama, der udspiller sig i New York - men måske mere interessant: Prins Harrys kæreste, skuespilleren Meghan Markle, har en fremtrædende rolle i "Suits".

Prinsesse Madeleine er også vild med "Suits" - men er også faldet for den amerikanske TV-serie "The Good Wife".

LÆS MERE: 29 skønne billeder: Hertuginde Catherine i forrygende rød kjole

Læs mere om: