Prinsgemalen til bukkejagt på Bornholm

Foto: Lars H. Laursen
Prinsgemalen og fem af hans gode jagtkammerater indledte her til morgen sæsonen for bukkejagt. Det skete nær Ekkodalen på Bornholm, hvor selskabet samledes kort efter solopgang.

Efter en nat på kongeskibet Dannebrog, der ligger til kaj på havnen i Rønne, havde prinsgemalen og hans jagtvenner været tidligt oppe for at køre de 16 kilometer fra Rønne til skovene omkring Ekkodalen. Men tilsyneladende ikke tidligt nok, for dyrene drillede denne morgen og var blevet lidt for morgenfriske for de aldrende jægere.

- Vi har set nogle stykker, men ikke været heldige at ramme nogen, smilede prinsgemalen, der vendte tomhændet tilbage fra morgenens jagt, men alligevel i godt humør.

Prinsgemalen på jagt med vennerne

- Det har været en dejlig morgen alligevel, sagde prinsgemalen, der til gengæld kunne ønske sin gode ven Peter Zobel tillykke. Han vendte som den eneste i selskabet tilbage med en buk.

Måske får også prinsgemalen, Christian Kjær, Ivar Castenskiold, prins Pignatelli og Ove Reventlow Mourier held med sig senere, for efter at have overværet udnævnelsen af Årets Æreskunstner kl.16 i Østermarie Kirke skal selskabet i aften atter ud på bukkejagt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden