10. sep. 2021
Af Marianne Singer

Privat billede fra sjov weekend: Sådan har du aldrig set Frederik før

Kronprins Frederik. 
Kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik storhyggede sig sidste weekend som privat gæst ved en stor musikfestival, hvor han blandt andet mødte rap-stjernen Tessa backstage.

Kronprins Frederik er kendt for at være en kæmpe musikfan, hvilket han endnu engang viste sidste lørdag, da han hyggede sig som privat gæst ved den udendørs koncertdag "Tilbage til live" på Refshaleøen i København.

Ved den festlige koncert, hvor festivalbranchen fejrede, at en svær tid under pandemien er ved at være overstået, optrådte blandt andre hiphopgruppen Suspekt, rockveteranerne Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D samt rapstjernen Tessa.

Festligt billede

Mens de tre førstnævnte musikere alle optræder på kronprins Frederiks personlige liste med favoritsange i Jens Andersens portrætbog om Frederik "Under Bjælken", er Tessa ikke en af dem.

Men det kan være, at hun bliver det nu, for på sin Instagram har den unge rapstjerne delt et herligt billede af sig selv sammen med en meget afslappet kronprins Frederik backstage.

BILLED-BLADET har fået lov at vise billedet.

Kongelig fan

"Jeg elsker ALLE mine fans ???‍♀️ Ses vi i Tivoli i morgen? ❤️", skriver Tessa til billedet med kronprinsen og henviser derudover også til den koncert, som hun spiller til Fredgasrock fredag aften.

Det var Roskilde Festival, Northside, Heartland, Copenhell, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn Koncert, der havde arrangeret koncertdagen på Refshaleøen.

Tessa har netop udgivet fællessinglen "Luftkys" med Burhan G.

Læs mere om: