Fredag, 4. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Private detaljer offentliggjort: Det skal Mary sammen med Kate

Kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine af Cambridge
Kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Jesper Sunesen
Det er noget af et royalt topmøde på dansk grund, der er lagt op til, når Storbritanniens hertuginde Catherine af Cambridge besøger Amalienborg.

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary skal efter vinterferien på Amalienborg tage imod Storbritanniens hertuginde Catherine af Cambridge, eller Kate, som er på arbejdsbesøg i Danmark 22. og 23. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag den 23. februar kommer hertuginde Catherine af Cambridge på besøg hos dronningen og kronprinsessen i Christian IX’s Palæ.

Kate til frokost hjemme hos Mary

Efter modtagelsen vil kronprinsesse Mary være vært for en helt privat frokost for hertuginden hjemme i kronprinsparrets palæ. Frederik den VIII’s Palæ, på Amalienborg.

Det har kongehuset meldt ud i pressemeddelelsen om Kates besøg på Amalienborg.

I kronprinsparrets palæ kan Kate glæde sig til at gense de smukke rammer, som Mary og Frederik har at byde på i deres private bolig.

Hertuginden besøgte sammen med sin mand prins William kronprinsparret i Frederik VIII's Palæ i 2011 i forbindelse med et kort ophold i København.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Besøger krisecenter

Efter frokost på Amalienborg vil kronprinsesse Mary sammen med hertuginde Catherine besøge et krisecenter, hvor der vil være en præsentation af Mary Fondens indsats for de omkring 2000 børn, der hvert år kommer på krisecenter med deres mor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden