Mandag, 23. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Rørende hilsen til Mary: Tak for Deres flotte ord

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary havde en givende formiddag sammen med tre unge piger, og en af dem takkede Mary på en meget rørende måde.

Da kronprinsesse Mary i anledning af Børnenes Dag mødte de tre unge piger Vilma, Thea og Esther i Tivoli til en snak om forholdene for børn og unge i Danmark og resten af verden, fik både kronprinsessen og pigerne en uforglemmelig oplevelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary er inspireret

- Det har været utroligt inspirerende at tale med jer og høre om jeres dybe engagement for at gøre noget for børn og unge i Danmark. Men også i hele verden, sagde kronprinsesse Mary og fortsatte.

Det er så vigtigt

- Jeg synes, det er så vigtig, at tage med mig nu med endnu mere styrke, at jeres stemme skal høres, at det er så utroligt vigtigt for jer, at I får sagt højt, hvad der rører jer, hvad der bekymrer jer, hvad I håber på. Og en rigtig god måde at sige det på er ”nothing with us, without us” , og det håber jeg, at I fortsætter med at gøre med det arbejde, I udfører, og så vil jeg sige tak for det arbejde, I gør. Det er fantastisk, lød det fra Mary til Vilma, Thea og Esther, som er elever på folkeskoler, hvor man undervises i børn rettigheder.

Esther, Thea og Vilma
Esther, Thea og Vilma
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau/Scanpix

Særlig tak til Mary

På vegne af de tre piger rettede Esther en særlig hilsen til kronprinsessen.

- Tak til Dem kronprinsesse Mary! Jeg synes, det var nogle rigtig flotte ord, De lige fik sagt til sidst, sagde Esther på en måde, der virkelig rørte Mary dybt.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden