Lørdag, 24. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Rørende reaktioner på møde med kronprinsessen: Tak kære Mary!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og Mary Fonden havde for nylig besøg af en speciel gruppe unge, og på de sociale medier roses kronprinsessens initiativ.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden havde forleden besøg af et ungepanel for at tale om unges trivsel under corona.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og ikke mindst om ideer og anbefalinger til løsninger.

Kronprinsesse Mary er inspireret

Det blev en inspirerende og intens samtale om, hvordan corona og de restriktioner, der er fulgt med, har haft stor indvirkning på unges liv.

Mary blev rørt

- Jeg blev særligt rørt over de unges omtanke og medfølelse med nogle af de grupper, der har det sværest, og som føler sig mest ensomme i denne tid, lyder det fra Mary, der også var imponeret af de unges mange ideer til, hvad man kan gøre for at bekæmpe ensomhed og skabe trivsel blandt unge i den kommende tid.

Tak til kronprinsessen

På Mary Fondens sociale medieplatforme er der stor ros til fonden og kronprinsessen

- Tak kære Mary, lyder det i en kommentar, og en anden skriver ”hvor gør De det godt”, mens endnu et par kommentarer til Mary lyder ”kæmpe respekt”.samt "dejligt med fokus på de unge, og hvordan de kan løftes".

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden