Onsdag, 16. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Rørt kronprinsesse Mary fortæller om sin Frederik i ny dokumentar

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary

Foto: TV 2
Kronprinsesse Mary fortæller i ny dokumentar om nogle af de helt særlige træk ved kronprins Frederik. TV 2 viser ”Min vej – Kronprins Frederik 50 år” på søndag den 20. maj.

I anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag den 26. maj viser TV 2 søndag den 20. maj portrætdokumentaren ”Min vej – Kronprins Frederik 50 år”. Portrættet fortæller historien om Danmarks kommende konge, og vi kommer med helt ind i privatsfæren, hvor Frederik og Mary er helt sig selv sammen med deres skønne firkløver af børn.

Kronprinsessen fortæller om sin mand

I dokumentaren fortæller kronprinsesse Mary om sin mands behov for at være sig selv i rammer langt væk fra offentligheden. -  Han har et stærkt behov for at komme væk, være sin egen, bare være Frederik sammen med sine venner, siger kronprinsessen i en scene fra dokumentaren, hvor hun ser særlig rørt ud. Mary giver også sit bud på, hvad kronprinsen bruger som noget af drivkraften i sin tilværelse. - Han har et behov for at kaste sig ud i noget ekstremt og at være på lige fod, hvor man bare er det menneske, man er, med de evner og færdigheder man har, siger Mary i TV 2-dokumentaren.

Foto: TV 2

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederik og Marys dejlige jagthytte

I ”Min vej – Kronprins Frederik 50 år”, som JJ Film, anført af Jacob Jørgensen, har skabt, kommer seerne også en tur med på kronprinsparrets familieferie til Gråsten Slot samt til jagthytten i Trend. Her har Frederik og Mary sammen med prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent nydt mange skønne dage i den danske natur.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden