13. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Royal nyhed: Mary og Frederik på vigtig rejse til udlandet

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik venter der en kæmpe oplevelse, når de skal afsted på en helt særlig arbejdsrejse.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik får travlt igen efter sommerferien, og først i november skal parret sammen med en større dansk erhvervsdelegation besøge Holland.

Den spændende royale nyhed med Hollands-rejsen er netop sendt ud af Udenrigsministeriet.

Mary og Frederik i hovedrollerne

Mary og Frederik skal over to dage den 2. og 3. november være spydspidser for erhvervsfremstødet, der har fokus på at øge det dansk-nederlandske samarbejde om grøn omstilling inden for energisektoren.

Har været vidt omkring

Gennem årene har Kronprinsparret stået i spidsen for adskillige erhvervs- og kulturfremstød. Sidste år besøgte Kronprinsparret blandt andet Sydkorea og Frankrig og tidligere er besøg gået til USA, Tyskland, Canada, Polen, Mexico og Chile.

Skal til Rotterdam

Kronprinsparret vil under besøget i Holland blandt andet deltage i en række besøg til store hollandske virksomheder og regioner samt havnen i Rotterdam.

Værter for fornem middag

Mary og Frederik vil desuden være værter ved en officiel middag med gæster fra danske og hollandske virksomheder og organisationer.

Læs mere om: