Så langt kan prins Nikolai nå

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Birger Storm
Danmarks prins Nikolai går sine egne veje, og det har han kæmpe succes med.

Prins Nikolai gør lykke på forsiden af magasinet Vogue Czechoslovakias december-udgave, og det er topfotografen Marco van Rijt, som med stor tilfredshed har samarbejdet med Danmarks model-prins.

Prins Nikolai kan komme langt

I det hele taget har Nikolai et kæmpe potentiale og ifølge en ekpert på området kan den 21-årige prins nå modelverdenens top fem eller måske endda top tre i sin disciplin.

- Hvis han vil, så kan han blive blandt de tre til fem største mandlige modeller i verden, lyder det til dr.dk fra Frederik Lentz Andersen, der er tidligere moderedaktør på Euroman og selv har fotograferet prins Nikolai til magasinet.

Stor kvalitet

Ifølge flere eksperter er der en helt klar årsag til, at prins Nikolai har potentiale til at nå verdenstoppen som herremodel.

En af de slet skjulte hemmeligheder bag Nikolais internationale succes som model er, at han har smukke, karakteristiske træk og en veludviklet evne til at være markant i billedet uden at tage for meget opmærksomhed fra tøjet, som han skal vises i.

Det er en eftertragtet vare, og Nikolai lader til at kunne levere den hver gang.

Nikolai tjener selv sine penge¨

Prins Nikolai, der altså tjener sine egne penge ved at arbejde som model og samtidig studerer på Copenhagen Business School, er efterhånden en rutineret model.

Han har tidligere gået catwalk for Burberry og Dior i Paris og London samt prydet forsiden af Euroman, Vogue i Ukraine og Numéro i Holland.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden