Lørdag, 3. oktober 2020 - af Marianne Singer

Så tætte veninder er kronprinsesse Mary og Mette-Marit

Kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit har det fantastisk i hinandens selskab, kan man se på de mange dejlige billeder, som BILLED-BLADET har fundet frem af de to kongelige veninder.

De er begge gift med en skandinavisk kronprins, kommer fra borgerlige baggrunde, er omsorgsfulde mødre til en flok glade børn og dybt engagerede i hver deres mærkesager.

Kronprinsesse Mary, 48, og norske kronprinsesse Mette-Marit, 47, har meget tilfælles, men frem for alt storhygger de sig altid i hinandens selskab, når de ses.

Ses privat og officielt

Hvilket de gør jævnligt til både officielle og private fejringer, men også på kongelige opgaver. 

Senest var kronprinsesse Mary, sammen med kronprins Frederik og prins Christian, inviteret med til prinsesse Ingrid-Alexandras konfirmation i august sidste år. 

Under familiefejringen overnattede de danske kongelige hjemme hos den norske kronprinsfamilie på Skaugum. 

Til stor fest

Også i 2013 var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blandt de inviterede til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits private 40-års fest på gården i Asker. 

Den tætte forbindelse blev allerede understreget i 2006, da Frederik og Mary gav det ærefulde hverv som fadder ved prins Christians dåb til både Haakon og Mette-Marit.

Kæmper for samme sag 

Og så har kronprinsesserne sammen kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling ved både Women Deliver konferencen i Malaysia i 2013 og i København i 2016.  

På de mange billeder, som BILLED-BLADET har fundet frem af de kongelige veninder, kan man tydeligt se, hvor tætte Mary og Mette-Marit er. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden