Onsdag, 9. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Sådan fik prinsesse Josephine sin mor til at smile

Prinsesse Josephine
Prinsesse Josephine
Foto: Jesper Sunesen
Op til vinterferien har der været fin damp på kedlerne hjemme hos kronprinsfamilien. Den seneste uges tid har prinsesse Josephine helt sikkert haft en fest, og flere gange har hun fået kroprinsesse Mary og resten af familien til at smile.

Prinsesse Josephine og resten af kronprinsfamilien har nydt en festlig uges tid op til vinterferien, der venter lige om hjørnet.

Josephine var i en af hovedrollerne, da kronprinsesse Mary blev fejret i anledning af sin 50-års fødselsdag i lørdags den 5. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også dagen efter, søndag den 6. februar, var der fejring af kronprinsessens fødselsdag med live-show på TV 2.

Prinsesse Josephine gjorde det godt

I dagene op til fødselsdagsweekenden var prinsesse Josephine, prins Vincent, prinsesse Isabella og prins Christian sammen med kronprinsparret med til flere markeringer af Marys 50-års dag.

Prinsesse Josephine var onsdag den 2. februar sammen med prins Vincent og kronprinsessen til åbning af arbejdet med ”Marys Australske Have” i Zoologisk Have København.

Prinsesse Josephine og kronprinsesse Mary
Prinsesse Josephine og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Her fik Josephine og Vincent flere gange deres mor til at smile, da de var i aktion som dyrepassere i forbindelse med, at pingvinerne skulle fodres med sild.

Prinsessen var et hit

Søndag aften var prinsesse Josephine en kæmpe fornøjelse at følge i TV 2-showet ”Mary 50 år – Vi fejrer Danmarks kronprinsesse”.

Prinsesse Josephine
Prinsesse Josephine
Foto: Jesper Sunesen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var sammen med alle deres fire børn i studiet i Vilhelm Lauritzen Terminalen for at overvære showet, der blev vist i bedste sendetid søndag aften.

I flere forproducerede indslag med kronprinsparrets fire børn, der fortalte om deres mor, leverede prinsesse Josephine virkelig varen, og hun fik flere gange med sine bemærkninger kronprinsessen og resten af sin familie til at smile.

Kronprinsessen grinede i det hele taget flere gange med i salen, mens videoerne rullede over skærmen.

Mary er meget danseagtig

- Hun giver os rigtig meget kærlighed, sagde prinsesse Josephine blandt andet sødt om sin elskede mor, og hun havde meget mere på hjerte.

- Nogen gange, hvis vi er lidt sure på hinanden, kan hun godt komme og hjælpe os, kom det fra den 11-årige prinsesse, der også afslørede lidt om sin mors hemmelge talenter.

- Hun er også god til at synge, synes jeg. Hun er god til at synge sådan nogen fra de lidt gamle dage, hvis man kan sige det, lød det fra prinsesse Josephine, der også roste Mary for hendes danse-evner.

- Til fester er hun meget danseagtig med alle de unge, fortalte prinsesse Josephine, hvilket virkelig fik smilet frem hos alle – især kronprinsesse Mary.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden