Tirsdag, 15. marts 2022 - af Ulrik Ulriksen

Sådan har du aldrig set kronprins Frederik før: Sagde ja tak til udfordring

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprins Frederik er ikke bange for at gå nye veje for at sætte fuld fokus på Royal Run. I dag satte Frederik sig ved symaskinen i en helt særlig sammenhæng.

En gruppe psykisk og fysisk handicappede på det beskyttede Værksted “Elmegade” har i dag haft kongeligt besøg, da kronprinsen kom forbi og overværede den kommende Royal Run- medalje blive samlet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsen hørte også om den nye og bæredygtige måde, medaljen er produceret på, og så satte han sig såmænd til rette selv ved symaskinen og fik samlet en Royal Run-medalje.

Kronprins Frederik på hyggeligt besøg

Kronprinsen har selv været med til at udvælge den medalje, der ender med at hænge om halsen på de mange Royal Run-deltagere, efter de er nået i mål 2. pinsedag den 6. juni.

Selve medaljepladen er lavet af genanvendte akrylplader, mens medaljebåndet er produceret af PET-materiale, som er en type plastic, der normalt bruges til sodavandsflasker.

Medaljebåndet er således lavet af plastikflasker, der er smeltet om og lavet til tekstilfibre, hvilket kronprinsen blev præsenteret for under besøget.

Sjov udfordring

Efter at kronprinsen havde overværet, hvordan medaljebåndet blev syet sammen med medaljepladen, blev han opfordret til selv at samle en medalje.

Den udfordring takkede Frederik ja til, og så viste han alle, at han er god ved en symaskine.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden