5. dec. 2022
Af Jon Bloch Skipper / Redigeret af Malan Joensen

Sådan kontakter du prins Joachim og prinsesse Marie

Prinsesse Marie og prins Joachim.
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Arkivfoto: Hanne Juul
I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål og svar om alt inden for den royale verden.

Spørgsmål og svar har tidligere været bragt i BILLED-BLADET.

Kære kongelige brevkasse
Jeg vil gerne vise min opbakning til prins Joachim og prinsesse Marie. Hvordan skriver jeg til dem?
Venlig hilsen
Knud G. Hansen

Kære Knud G. Hansen
Det kongelige par har ikke en officiel postadresse i Paris, men du kan skrive til "Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Maries Hofstat, Postboks 2143, 1256 København K". Du kan også vedhæfte brevet til en e-mail, som du sender til pjpmhof@kongehuset.dk. Husk at anvende den korrekte titulatur.
Mange hilsner
Jon Bloch Skipper

Har du et spørgsmål af royal karakter, du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.

Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.

Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).

Send dit spørgsmål på mail til jon@billed-bladet.dk eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".

Læs mere om: