Søndag, 3. januar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Sådan tager kronprinsparrets børn hul på det nye år

Prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine
Prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: Martin Høien
For kronprinsparrets fire børn venter der en januar måned med uvished i forhold til det skolefaglige. Januar byder også på privat fest på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks fire børn prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 13, prins Vincent, 9, og prinsesse Josephine 9, tager alle hul på deres skolegang i 2021 mandag den 4. januar på en meget anderledes måde end normalt på grund af corona-situationen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian og Isabella og tvillingerne bliver hjemme

Alle fire børn er elever  på Tranegårdskolen nord for København i henholdsvis 9. klasse, 7. klasse og 3, klasse, men børnene skal i første omgang følge undervisningen hjemme fra Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Indtil videre er eleverne på skolerne i Gentofte Kommune nord for København, hvor Mary og Frederiks børn hører til, blevet bedt om at følge undervisning hjemmefra.

Og det kan sagtens blive længere end bare i januar, at børnene skal blive hjemme og sidde ved deres computer eller iPad og følge med i dansk, matematik og historie-undervisning.

Stor udfordring

Det er naturligvis en stor udfordring med online-skole, men efterhånden har mange danske elever vænnet sig til det efter et ekstremt vanskeligt 2020 med masser af corona-restriktioner.

Fødselsdagshygge på Amalienborg

Midt i en lidt mørk tid bliver der tændt for festlamperne i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg den 8. januar, når Vincent og Josephine fylder 10 år.

Det skal fejres privat hjemme, og det bliver helt sikkert hyggeligt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden