11. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Sådan varmer Frederik op til EM-fest med Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Lørdag aften skal kronprins Frederik en tur i Parken sammen med kronprinsesse Mary for at se Danmark spille EM-fodbold mod Finland. Allerede fredag er kronprinsen i fuld gang med opvarmningen til den store EM-kamp.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er i Parken lørdag aften til Danmarks første EM-kamp mod Finland, og kronprinsparret vil gøre alt for at støtte det danske herrelandshold i den meget vigtige første kamp.

Frederik og Mary klar til kamp

Der er lagt op til en fantastisk fodboldfest lørdag, men allerede fredag formiddag varmer kronprins Frederik op til EM-festen dagen efter med Mary i Parken.

Frederik er æresgæst til den officielle åbning af Football Village på Ofelia Plads, og han vil til fredagens åbningsbegivenhed være i godt selskab med overborgmester Lars Weiss og DBU’s formand Jesper Møller.

Kronprinsen er i EM-form

Den officielle åbning kommer for kronprins Frederik til at byde på forskellige stop rundt på Ofelia Plads, hvor kronprinsen vil hilse på udvalgte sports- og kulturpersonligheder.

Mange håber, at kronprinsen ligesom flere andre i Football Village skal på banen for at spille lidt fodbold, men det bliver dagsformen, der kommer til at afgøre, om Frederik skal i aktion, når der fløjtes op til kamp.

BILLED-BLADET på banen

Naturligvis holder BILLED-BLADETs bundsolide markeringsspillere et vågent øje med den letbenede, driblestærke og ikke mindst målfarlige kronprins Frederik, når han fredag varmer op til Danmarks EM-kamp mod Finland.

Læs mere om: