Tirsdag, 30. august 2022 - af Marianne Singer

Se billederne af dem fra børn til voksne: Så meget nyder kronprins Frederik og prins Joachim hinandens selskab

Kemien var helt i top mellem kronprins Frederik og prins Joachim, da de sammen overraskede dronning Margrethe mandag morgen ved at dukke op i Korsør, hvor hun skulle modtage Forsvarets gave i anledning af hendes 50-års regeringsjubilæum. BILLED-BLADET har samlet billederne, der viser, hvor tætte de altid har været.

Det må have været en fornøjelse for dronning Margrethe at se, hvor godt hendes sønner har det i hinandens selskab, de hun blev overrasket af dem mandag morgen i Korsør, hvor hun modtog Forsvarets gave i anledning af hendes 50-års regeringsjubilæum.

Med kun godt et år imellem dem, kronprins Frederik er født den 26. maj 1968 og prins Joachim den 7. juni 1969, har de altid haft meget tilfælles og fulgtes ad til både skolen, festerne og fritidsinteresser.

Og som sønner af Danmarks regent, dronning Margrethe, og prins Henrik, er de vokset op i helt unikke rammer, som kun de kan relatere fuldt til.

Se de mange skønne billeder af de kongelige brødre i galleriet i toppen af artiklen

Kronprins Frederik og prins Joachim har altid haft en stor støtte i hinanden. 

I dag er de begge lykkelig gift med hver deres skønne hustru og har hver fire børn, som også jævnligt ses til familiehygge. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden