5. okt. 2020
Af af

SE BILLEDERNE: Her er kronprinsesse Marys festgarderobe

Kronprinsesse Mary har en fantastisk garderobe der efterhånden tæller et utal af fest og gallakjoler. Vi har samlet et stort udvalg af Marys festgarderobe – se med her.

Kronprinsesse Mary er moderne og ung i sit look, som hun har fundet frem til sammen med sin stylist og personlige assistent Anja Camilla Alajdi. Stilen understreger hendes naturlige skønhed og karisma.

I den kongelige garderobe er der både flagrende kjoler i luksusbohemestil og afslappede, cool sæt til varme sommerdage, mens hun ofte bruger et mere dæmpet, klassisk look på officielle job, gerne med en fiks detalje.

Kronprinsesse Mary i galla

Når kronprinsesse Mary gør sig klar til de helt store fest og galla-arrangementer, så træder kronprinsessen sikkert ind i rollen som det stil-ikon, som Verden for længst har hyldet hende som.

Med sin høje og slanke figur kan Danmarks kronprinsesse bære hvad som helst. Det har de dygtige designere, der igennem årene har klædt hende på til store gallafester, haft stor glæde af. Og det er blevet til et hav af kongelige fejringer både herhjemme og i udlandet, hvor hun gang på gang har imponeret alle med sin udsøgte smag for kvalitet og lækre detaljer.

De eventyrlige aftenrober, der har været kreeret af blandt andre Jesper Høvring, Kenth Fredin, David Andersen, Prada og Birgit Hallstein, har vakt opsigt og har ofte gjort kronprinsessen til selskabets absolutte midtpunkt. Fælles for kjolerne er, at de har været gennemført elegante og altid med et twist, der har fået alverdens modeeksperter og trendsettere til at hylde kronprinsessen og kåre hende til et internationalt stilikon.

Til det rette stjernelook hører selvfølgelig også en flot frisure og perfekt makeup, som kronprinsessens dygtige frisør Søren Hedegaard sørger for, mens hendes stylist Anja Camilla Alajdi kommer med input til garderoben.

Gå på opdagelse i galleriet i toppen af denne artikel.

Læs mere om: