SE BILLEDERNE: Her er Marys smarte favoritsportssko

kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen lancerer Antibulli-kampagnen i Silkeborg i januar 2017.

Foto. Claus Fisker/BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary bar sine flotte, turkise træningssko fra New Balance, da hun deltog i lanceringen af det det nye projekt Antibulli i Silkeborg.

Mandag, 9. januar 2017 - af Marianne Singer

Der var fart over feltet, da kronprinsesse Mary og håndboldspilleren Mikkel Hansen viste øvelser fra deres nye, fælles initiativ mod mobning i børnehåndbold, Antibulli, i Silkeborg.

Til sportsarrangementet havde kronprinsesse Mary meget passende iført sig et par praktiske og behagelige træningssko fra New Balance, som hun har haft på ved flere lejligheder.

Kronprinsesse Marys tjekkede og lette sko 

De tjekkede sko med et turkisfarvet camouflagemønster hører til kronprinsesse Marys favoritsko, når hun deltager i lidt mere afslappede begivenheder.

Modellen hedder 890 TR2, og det er den letteste sko fra New Balance nogensinde. Se kronprinsesse Mary med sine smarte sko i galleriet herunder:

Galleri: Kronprinsesse Marys favoritsportssko

Haft på flere gange før

Tidligere har kronprinsesse Mary blandt andet vist sig i skoene, da hun heppede på kronprins Frederik til Ironman i september 2013, under et officielt besøg i Australien i oktober 2013 og da hun sammen med kronprins Frederik besøgte Roskilde Festival i juli 2014.  

Antibulli består af en mobiltilpasset hjemmeside med viden, øvelser og aktiviteter, der gør det nemt for børnetrænere at træne sammenhold og fællesskab sideløbende med håndbolden og derigennem forebygge mobning blandt 6-12-årige spillere. 

SE BILLEDERNE: De kongelige kvinder i farvestrålende nytårskjoler