Onsdag, 29. marts 2017 — af af Trine Larsen

SE BILLEDERNE: Kronprins Frederik i højt humør

Kronprins Frederik var i sprudlende humør allerede fra morgenstunden, hvor han sammen med kong Philippe af Belgien besøgte Københavns Rådhus.

Efter det store gallataffel på Christiansborg Slot tirsdag aften måtte kronprins Frederik og kong Philippe i sving fra morgenstunden.

Dagens første punkt for de to herrer var et besøg på Københavns Rådhus.

Kronprins Frederik stod sammen med overborgmester Frank Jensen parat til at modtage kong Philippe, der sammen med dronning Mathilde havde overnattet i Christian VII’s Palæ, lige overfor kronprinsparrets bopæl.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankom med stil til gallataffel

Smil og latter trods silende regn

Selvom både kronprinsen og kongen havde været været til gallamiddag aftenen før, var humøret højt.

Egentlig skulle velkomsten være foregået på rådhusets trappe, men på grund af den silende regn blev velkomsten rykket ind i forhallen.

Rådhuset dannede rammen om en præsentation af såkaldt "Smart by"-løsninger, og flere firmaer var på plads for at informere kronprinsen og den belgiske konge.

Efter det møde gik kronprins Frederik og kong Philippe over Rådhuspladsen med hver sin paraply i hånden for derefter at krydse H.C. Andersens Boulevard på vej til Industriens Hus, hvor næste møde var programsat.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Gode, kongelige venner

De to kongelige stod, ligesom alle andre og ventede på grønt lys, inden de nærmest ubemærket gik over fodgængerfeltet.

Derfra gik turen til Marriott Hotel, hvor de spiste frokost med danske og udenlandske erhvervsfolk, og herefter til BaneDanmarks nye kontroltårn.

Her fik kronprins Frederik og kong Philippe alle de sidste nyheder, inden kong Philippe fik lov at køre et tog i en simultator.

De to gode, kongelige venner synes at hygge sig i hinandens selskab, og flere gange har humøret været på højt, selvom programmet har været stramt fra morgenstunden og punkterne mange.

Se de muntre billeder af kronprins Frederik og kong Philippe over artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden