5. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary julehyggede på Amalienborg

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary var vært, da Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg var den hyggelige ramme om en flot julereception for Mary Fondens samarbejdspartnere.

Kronprinsesse Mary ønskede alle en glædelig jul, da hun var vært for årets julereception for Mary Fondens medarbejdere og samarbejdspartnere.

Der blev julehygget til den helt store guldmedalje i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg, hvor duften af gløgg og æbleskiver var med til at få alle i den rette decemberstemning.

Kronprinsesse Mary sagde tak

For kronprinsesse Mary og Mary Fondens medarbejdere var det vigtigt at ønske hinanden og alle andre til receptionen en rigtig glædelig jul og samtidig takke for samarbejdet i 2018 til de mange samarbejdspartnere.

https://imgix.billedbladet.dk/image1_3.jpg
Foto: Steen Brogaard

Vigtige gæster på Amalienborg

Blandt gæsterne på Amalienborg var bestyrelsesformand i Carlsbergfondet, Flemming Besenbacher, som kronprinsessen og Mary Fondens direktør Helle Østergaard fik sig en god snak med over den varme gløgg og de lune æbleskiver.

https://imgix.billedbladet.dk/image2_4.jpg
Foto: Steen Brogaard

Også Rasmus Kjeldgaard fra Børns Vilkår og Linda Sommer og Kirsten Ørgaard fra Mælkebøttecentret i Grønland var med til arrangementet i Frederik VIII’s Palæ.

Læs mere om: